Filter
Stäng
 

ASSCO Modulställning

Assco Futuro är en Modulställning / byggställning i stål

byggställningen är tillverkad av Altrads Tyska fabrik Plettac/ Assco bygger på hög precision och högkvalitativt stål där alla detaljer är varmförzinkade. I en modulställning eller byggställning bygger man med mer lösa detaljer såsom spiror, u-tvärbom, horisontaler mm. Detta gör modulställningen oerhört flexibel och lätt att anpassa till olika typer av projekt. Detta är för att spiran i modulställningen eller byggställning alltid har infästningskransar på var 50:e cm. Detta gör i sin tur gör att du alltid kan montera plattformarna i exakt den nivå du behöver. Det underlättar också att ha en modulställning / byggställning när du ska göra flera olika projekt, man kan nämligen alltid ändra plattformas höjd efter projektets gång och behov.

 

Modulställning eller byggställning med flexibilitet

Byggställningens flexibilitet beror också på att alla detaljer finns i mängder olika längder och bredder. Den ger er obegränsade möjligheter att montera er byggnadsställning med mycket stor variation på både höjd, längd samt djup på byggställningen.

 

Assco Futuro modulställning / byggställning  - Den ultimata byggnadsställningen

Modulställning är den ultimata byggnadsställningen för såväl byggprojekt som inom industrin. Tack vare sin flexibilitet så används den även ofta till montage av scener och läktare. Om ni vill köpa en Modulställning / byggnadsställning som är oerhört lätt att montera, lätt att modifiera, så är Assco Modulställning det självklara valet. Till Assco Modulställning finns det även Dubbelräcken med fackverkskonstruktion som gör att ni inte behöver använda startspiror och Diagonalstag vid montaget. Tack vare räckets låga vikt samt att det går snabbt att montera så väljer dom flesta att använda detta i Modulställningen. Vår modulställning och byggställning är självklart certifierade av RISE och certifikat hittar ni nedan.

 

Psst, Är du företagare? Har du gått modulställningsutbildning för att få bygga byggställning? Det kan du nämligen göra smidigt online: HÄR

 

Här på vår webbplats finns ett antal färdiga paket av modulställningar och byggställningar att välja mellan, men vi utformar gärna ett efter era önskemål, så tveka inte på höra av er för en kostnadsfri offert. Letar du efter en hantverkarställning så har vi ett bra utbud för detta också!

 
Vilken byggställning passar mig?

Byggställning eller modulställning är flexibla och hållbara ställningar som oftast används för större arbetsplatser eller industrier medans ramställning ofta är ett bra alternativ för dig som privatperson eller för företag som smidigt vill kunna montera och flytta sin byggställning. Vår modulställning och byggställning går att placera med korta mellanrum mellan plattformarna vilket göra att man kan optimera sin arbetshöjd till önskad höjd och vinkel. Ramställningen är en snabb, smidig och enkel att använda när man till exempel ska måla om sin fasad eller liknande. När du ska välja byggställning bör du tänka på att det alternativ du väljer matchar ändamålet och förutsättningarna du har, på det sättet kan du undvika olyckor. Är det så att du inte riktigt vet vilken byggställning som passar så uppmanar vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig att välja rätt! 

 

Certifikat, katalog och monteringsanvisning för byggställningen finns att skriva ut eller ladda ner nedan. 

 

CERTIFIKAT  |  MONTERINGSANVISNING  |  KATALOG